Poniżej znajdują się zdjęcia menu obowiązującego w sezonie niskim oraz od wtorku do soboty w sezonie wysokim. W niedziele, w sezonie wysokim restauracja zastrzega sobie możliwość wprowadzenia menu skróconego w celu zapewnienia szybkiej i dogodnej obsługi klienta.
SZEF KUCHNI POLECA:
- PSTRĄG – SYGONTKA pstrag grillowany z cebulką i nacią pietruszki
- KORYTKO RYBAKA danie dla dwóch osób (trzy gatunki ryb smażonych, opiekane ziemniaczki, warzywa parowane, sosy, surówka)
- Zupa rybna urzeka smakiem i aromatem, jest pożywna i zdrowa
- Carski rosół z jesiotra nowość!
- Gulasz z suma, serwowany w kociołku
- Pierogi z pstrągiem i suszonymi pomidorami nowość!
RYBY SMAŻONE:
- Pstrąg smażony
- Karp smażony – sezonowo
- Sandacz smażony
- Jesiotr smażony
RYBY GRILLOWANE:
- Pstrag – Sygontka z cebulą i pietruszką
- Pstrąg z boczkiem i nutą chrzanu
RYBY PAROWANE:
- Pstrąg z ziołami
- Pstrąg w migdałach
DANIA DLA DZIECI:
- Kotlet rybaka + frytki + ketchup + surówk